Müjde Ar çok kızdı! Muhabirlere sert çıktı: “Niye çekiyorsun, üstüme niye çullanıyorsun? Terbiyesizlik"

M

Mynet

Guest
Müjde Ar çok kızdı! Muhabirlere sert çıktı: “Niye çekiyorsun, üstüme niye çullanıyorsun? Terbiyesizlik"
Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Müjde Ar, bir AVM’de kendisini görüntüleyen muhabirlere sert çıktı. Aniden karşısına çıkan muhabirlerden korkarn Ar “Niye çekiyorsun başkasıyla konuşurken? O benim özel hayatım ve mahremiyetim" diyerek tepki gösterdi.

Kameraları görmediğini ve korktuğunu belirten Müjde Ar, muhabirleri üstüne çullanmakla suçladı, “Terbiyesizlik” diyerek kızdı.

Ekran görüntüsü 2025-05-11 081805

Muhabirlerle tartışan usta oyuncu sinirlerine hakim olamadı ve “Niye çekiyorsun, üstüme niye çullanıyorsun? Terbiyesizlik. Ben görmedim mikrofonu, korktum ya… Sen niye çekiyorsun? Cevap ver! Başkasıyla konuşurken o benim özel hayatım ve mahremiyetim, senin öyle bir işin yok." dedi.

Ekran görüntüsü 2025-05-11 081708

"ŞİKAYET EDECEĞİM BEN BUNLARI"​

Bir muhabirin “Beyaz TV’de çalışıyorum” yanıtı üzerine ise Müjde Ar; "Beyaz TV’de mi çalışıyorsun, ha belli nerede çalıştığın. Olmaz… Dört kişi birden etrafımı… Hırlı mıdır, hırsız mıdır, bıçak mı, tabanca mı çıkaracak; korkuyorum. Şikayet edeceğim ben bunları yönetime. Korktum, dört tane simsiyah, hepsi sakallı" diyerek sert çıktı.

Ekran görüntüsü 2025-05-11 081753

Ardından başka bir muhabir, Ar’ı sakinleştirdi ve “Yıllardır seni görmüyorum, çok özledim” diyerek sarıldı.

Kaynak: Barış Ağıl (@barisagil)